Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Gross: olukord on lihtsalt katastroofiline!

  Niisugust asja ei ole mina oma 58 eluaasta jooksul näinud ja ma ei kujuta ettegi, kas kuskil saab olla veel rohkem lund kui siin Lääne-Virumaal, imestas ettevõtja Oleg Gross.

  “Ise ma olin öö läbi üleval traktori roolis, sest meestele on lihtsalt tarvis puhkust anda. Kaubaautod on kõik sees, pole kaubaga välja läinudki ja praegu ootame Eesti teedelt uudiseid,” kirjeldas olukorda Gross.
  Me ei julge kaubaautosid hoovist välja saata, kärudega ei liigu loomulikult ükski auto ja tuisk on selline, et mõne minutiga on tee uuesti kinni, lisas ta.
  “Ettevõtetel on majanduslik kahju kindlasti kõrge. Eriti toiduainetetööstuses, kus on kiiresti riknevad asjad, rääkimata kaubakäibest,” rääkis Gross. “Kui kutsutakse inimesi üles tööle mitte minema, siis on teatud valdkonnad, kus ei ole lihtsalt pääsu. Inimesed tahavad ju süüa ja kauplused peavad lahti olema. Niisugust üleskutse tegemist ei pea ma õigeks. Sellist asja tuleks ikkagi valikuliselt teha.”
  Grossi kinnitusel kauplused hetkel töötavad, kuid laaditud kaubaautod lihtsalt ootavad. “Meil oma oli büroo eeski 2,5 meetrit lund, uks ei paistnud välja ja hang tuli kopaga eest ära lükata. Ladude ette oleme kitsad küll rajad teinud ja õnneks on meil oma tehnika. Kui täna peaks kusagilt teenust küsima, siis ilmselt öeldakse, et paari päeva pärast saab,” selgitas Gross ja kinnitas, et  olukord on ikka väga ekstreemne.
  Rakveres autod Grossi kinnitusel ikkagi liiguvad ning kuna suurte sahkadega suudetakse ühte jälge hoida, siis saab peateedel vaikselt sõita. Raskendatud on just kõrvalteedele ja hoovidesse pööramine.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tallinna börs alustas uut kuud väikese miinusega
Nasdaq Tallinn liikus täna teistele Balti börsidele vastupidises suunas: kui Vilnius ja Riia tõusid uue kuu esimesel kauplemispäeval, siis Tallinn langes.
Nasdaq Tallinn liikus täna teistele Balti börsidele vastupidises suunas: kui Vilnius ja Riia tõusid uue kuu esimesel kauplemispäeval, siis Tallinn langes.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Riik võtab Tallinna Haiglalt toetuse ära Kõlvart: siis haiglat ei tule
Euroopa Liidu taastekava Eesti osa vähenemise tõttu otsustas valitsus, et vähemprioriteetsed on ning taasterahastu toetusest ilma jäävad Tallinna Haigla ja Haapsalu raudtee.
Euroopa Liidu taastekava Eesti osa vähenemise tõttu otsustas valitsus, et vähemprioriteetsed on ning taasterahastu toetusest ilma jäävad Tallinna Haigla ja Haapsalu raudtee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.