• Jaga lugu:

  FedEx näeb positiivset maailmamajanduse arengut

  Maailma suuruselt teine kullerfirma FedEx teatas täna, maailmamajanduse areng on tasakaalustumas kuna, kasv edened Euroopas ja Ühendriikides ning aeglustub Aasias.

  Pärast seda kui ettevõte teatas prognoositust madalama kvartalitulemusi, kuid tõstis oodatavat aastatulu, ütles pressile FedEx’i tegevjuht Fred Smith, et nii eraisikute kui ettevõtete kaubavedu kogub hoogu. Mees usub, et tugevnev tootmine ning tööstustoodang suurendavad kaubavedu järnevatel kuudel suurel määral.
  Smith teatas, et Aasia majanduseareng on aeglustunud, kuid siiski areneb kiiremini kui mujal. Euroopa majandused näitavad oodatust paremaid tulemusi ning Ühendriikide majandus kogub hoogu.
  „Ma ei usu, et Ühendriigid jõuavad Aasiale järgi ning ma ei usu, et keegi ka ootab seda,” teatas Sterne Agee analüütik Jeff Kauffman, „kuid ma usun, et FedEx tahtis öelda, et maailmamajanduse olukord on parem kui me seda ootasime.”
  FedExi tulemused  on paljude analüütikute ja majandusteadlaste jaoks maailmamajanduse arengu näitaja kuna ettevõte transpordib väga palju erinevaid kaupu ja seega peegeldab ettevõtete ja tarbijate kulutusi.
  Täna on ettevõtte aktsiahind kerkinud 1,62 protsenti 93,89 dollarile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Euroopa aktsiaturgude tõus jätkub
Euroopa aktsiaturud tõusid neljapäeval uue rekordini, millele aitasid kaasa Novo Nordiski ja Siemenesi tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud tõusid neljapäeval uue rekordini, millele aitasid kaasa Novo Nordiski ja Siemenesi tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Umbusklikud parteid tantsivad ümber Soomere
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Elister OÜ lahendus muudab Viljandi Aken ja Uks ümbruses õhu 85% puhtamaks
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.