• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nordea töötajad toetavad vene noorte integreerimist

  Nordea panga töötajad panustavad nii rahaliselt kui ka oma abi ja teadmistega üleriigilist integratsiooniprojekti Minu Riik.

  "Nordea enda heategevusprojektideks on integratsiooniprojekt Minu Riik, mida toetame nii rahaliselt kui ka oma töötajate abi ja teadmistega," sõnas Nordea panga kommunikatsioonijuht Jane-Liina Liiv.
  Üleriigiline integratsiooniprojekti Minu Riik käivitus juba 2002. aastal, mil alustati vene õppekeelega koolinoortele Eesti riigivõimu tutvustamist.
  Ta lisas, et samuti toetab pank kahte kultuurifondi: SA Eesti Rahvuskultuuri Fond, mille all on Nordea fond, mis on loodud toetamaks Eesti ja Põhjamaade kultuurialast koostööd.
  "Sellel aastal sai meie stipendiumi Maria Aru õpinguteks Sibeliuse Akadeemias klassikalise klaveri erialal. Samuti toetame  laste- ja noorte tippspordi teed läbi Evelin Ilvese kultuurirahastu Noore Sportlase Fondi," sõnas Liiv.
  Tema sõnul on ka mitmetel heategevusasutustel on Nordea pangas kontod.
  Sampo panga kommunikatsioonispetsialist Tõnu Talinurme sõnul ei tee pank eraldi analüüsi annetuste osas. "Küll oleme aga pangana püüdnud vastu tulla algatustele, et võimaldada erinevaid soodustusi annetusteks," lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.