Hiina aitab Euroopat

Katri Soe-Surén 05. jaanuar 2011, 16:51

Hiina asepeaminister Li Keqiang lubas, et tema riik toetab Euroopa Liitu võlakriisist väljatulekul.

„Hiina toetab Euroopa Liitu ja aitab riikidel ületada nende võlakriisi ja aitab kaasa majanduse taastumisele laiemalt, samuti stabiilsuse kasvule,“ ütles Li Saksa päevalehe Süddeutsche Zeitung arvamusküljel.

Li sõnul loodab Hiina valitsus, et Euroopa Liit omalt poolt vähendab ekspordipiiranguid kõrgtehnoloogilistele toodetele Hiinasse ning et tulevikus saab olema rohkem piiridevahelisi korporatiivseid investeeringuid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. January 2011, 16:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing