Kadrin Karner • 22. jaanuar 2011 kell 12:33

VIDEO: Linnaosajuhi pildiga reklaam eksitas

Äripäev küsitles täna keskpäeval Põhja-Tallinna linnaosa elanikke ja uuris, millise reklaamiga nende arvates linnaosavanema pildiga illustreeritud plakati näol tegemist on. Kõik vastanud arvasid, et ju see ikka valimisreklaam ole. 

Äripäev kirjutas täna, et keskerakondlased Põhja-Tallinna linnaosavanem Karin Tammemägi ja tema asetäitja Olga Ivanova, kes kandideerivad ka Riigikokku, on linna raha eest üles seadnud suured plakatid, mil nad isiklikult kutsuvad linnaelanikke tervisepäevale.

Tammemäe kinnitas Äripäevale antud videousutluses, et tegemist on siiski tervisepäeva reklaamimisega, mitte valimisreklaamiga. Kui palju reklaamplakatite tegemine ja ülesseadmine linnale ja seeläbi maksumaksjale maksma läks, ei osanud Tammemägi täna öelda.

Hetkel kuum