Kadrin Karner • 23. jaanuar 2011 kell 9:56

Reform IRLi hukka mõistma ei torma

Kuigi Reformierakond kinnitas, et nad ise IRLi meetodeid ei kasuta, leiab Reformierakonna peasekretär Kristen Michal, et see, kuidas asju aetakse on iga erakonna enda otsustada.  

„Reformierakonna piirkondlikud arendusjuhid on erakonna palgal ja aitavad erakonna liikmeid piirkondades ning korraldavad kohapeal erakonna tööd. Eks see ole iga erakonna enda otsustada, kuidas ta oma asjaajamist korraldab – meie oleme valinud teistsuguse tee,“ vastas Michal küsimusele, mida arvab Reformierakond IRLi käitumisest ja kulude kokkuhoidmise viisist.

Peasekretär jätkab: „ja ma ei läheks ka äärmusesse – kui poliitik tööst vabal ajal lööb kaasa kohalikus elus, on see hea, kui aga see hakkab juba põhitööd pärssima, siis pole see enam kuigi mõistlik.“

Isamaa ja Res Publica Liidu piirkondade juhid teevad erakonna kihutustööd sisuliselt riigi raha eest, sest möödunud aastal otsustas IRL vormistada partei piirkondlikud aktivistid oma ministrite ja maavnemate nõunikeks, kirjutas Postimees reedel.

Hetkel kuum