Kadrin Karner • 22. jaanuar 2011 kell 7:08

Keskerakondlased teevad linna raha eest reklaami

Keskerakondlased Põhja-Tallinna linnaosavanem Karin Tammemägi ja tema asetäitja Olga Ivanova, kes kandideerivad Riigikokku, on linna raha eest üles seadnud suured plakatid, mil nad isiklikult kutsuvad linnaelanikke tervisepäevale.

„Milleks on tervisepäeva vaja reklaamida linnaosavanema ja tema asetäitja hiigelportreedega? Olgu siis pildi peal pigem arst või võimlemisõpetaja. Kui idee on selles, et noorte daamide nägemine on tervendav, siis võinuks valimiseelses olustikus leida neutraalsed modellid. Tegemist on linna raha kuritarvitamisega, et mitte öelda vargusega maksumaksja taskust, mille eesmärk on isiklik kampaania,“ süüdistas naisi oma blogis Isamaa ja Res Publica Liidu eestseisuse liige Andres Herkel.

Karin Tammemägi kinnitas Postimehele, et plakatite eest on tõesti maksnud linn.Mõlemad naised plaanivad ka eelseisvatel valimistel Põhja-Tallinna piirkonnas kandideerida.

Eile kirjutas Postimees, kuidas Isamaa ja Res Publica Liidu piirkondade juhid teevad erakonna kihutustööd sisuliselt riigi raha eest, sest möödunud aastal otsustas IRL vormistada partei piirkondlikud aktivistid oma ministrite ja maavnemate nõunikeks.

Ehkki palka saavad need inimesed riigilt, teevad nad ka pärast nõunikukohale asumist edasi sedasama parteitööd, mida ennegi.

 

Hetkel kuum