Toomla: uue siseministri paturegister tekitab probleeme

Kadrin Karner 28. märts 2011, 08:39

Politoloog Rein Toomla tõdes eile, et valitsus oleks võinud jätkata juba väljaõppinud ministritega, uutest ministritest teeb Toomlale enim muret siseministrikandidaadiks esitatud IRLi ridadesse kuuluv Ken-Marti Vaher.

„Esmakordselt oli võimalus säilitada valitsus, aga sellest hoolimata tehti päris korralikke muutusi, kusjuures need ei ole kõikidel juhtudel õigustatud,“ ütles Toomla Delfile.

Toomla meenutas seoses Vaheriga viimase umbusaldamist justiitsministri kohalt ning lisas, et siseministrina jääks Vaher pikaks ajaks teravdatud tähelepanu alla seoses politseinike ja päästjate probleemidega.

Aastate eest tekitas korraliku poleemika Vaheri liiklusrikkumiste paturegister, sest omal ajal tuli just Res Publica välja väga jäikade meetmetega karistamise valdkonnas ja siis jäi just minister Vaher ise kiiruseületamisega mitmeid kordi vahele. „See mõjub ministri kuvandile, seda tuletatakse meelde, eriti kui sa oled ise selle eest sõdinud,“ lausus Toomla.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. March 2011, 08:39
Otsi:

Ava täpsem otsing