Indrek Kald • 30. märts 2011 kell 15:57

Välisministeerium: eestlaste asupaigast andmeid ikka pole

Eesti välisministeeriumil pole endiselt andmeid eelmisel nädalal Liibanonis röövitud eestlaste asupaiga kohta.

"See, mida praegu saab kinnitada, on see, et kolm isikut on vahistatud, need inimesed on sellest grupeeringust, mille kohta juba eile saime kinnitada, et see võib olla seotud Eesti kodanike röövimisega, nii et selles osas on asjad arenenud edasi," rääkis välisminister Urmas Paet "Aktuaalsele kaamerale".

Paeti sõnul pole peale selle, et kätte on saadud ka üks valge minibuss, millega röövituid transporditi, rohkem hetkel teada.

Ministeeriumi pressiesindaja Minna-Liina Lind kinnitas, et midagi täpsemalt eestlased röövinud grupeeringu kohta ei saa ministeerium praegu öelda.

Liibanoni sisejulgeolekujõudude juht kindralmajor Ashraf Rifi on avaldanud soovi, et grupeeringu juhid, kuhu vahistatud isikud kuuluvad, ennast ise üles annaksid ja röövitud Eesti kodanikud vabastaksid.

Hetkel kuum