Kandidaadid selged

Kaisa Gabral 04. mai 2011, 16:02

Eesti Panga president Andres Lipstok esitas uued asepresidendi kandidaadid, kelleks on Ülo Kaasik ja Madis Müller.

„Viimase nädala jooksul oleme korduvalt kohtunud Eesti Panga presidendi Andres Lipstokiga, et arutada Eesti Panga järgmiste asepresidentide kandidaate. Oleme toimetanud väga kiiresti, sest kõigest nädal on möödunud eelmisest nõukogu istungist ja sellest saati on toimunud väga palju arutelusid sel teemal," kommenteeris Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik.

"President on esitanud nõukogule asepresidentide kandidaatideks Ülo Kaasiku ja Madis Mülleri. Eesti Panga nõukogu koguneb erakorralisele koosolekule sel reedel algusega kell 9, et arutada asepresidentide kandidaate,“ lisas Männik.

Madis Müller on aktsiainvesteeringute portfellijuht Maailmapanga Gruppi kuuluvas International Finance Corporationis. Varem on ta töötanud Maailmapanga nõukogu juures, EV rahandusministri, hilisema peaministri Siim Kallase majandusnõunikuna ning ettevõtte rahanduse konsultandina PricewaterhouseCoopersis. Müller on oma akadeemilise hariduse omandanud EBSis ja George Washingtoni Ülikoolis ning omab CFA (Chartered Financial Analyst) ja FRM (Financial Risk Manager) litsentse.

Ülo Kaasik on praegu Eesti Panga rahapoliitika osakonna juhataja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2011, 10:13
Otsi:

Ava täpsem otsing