Yahoo nõuab Alibabalt kompensatsiooni

Rait Rebane 25. mai 2011, 21:20

Kolmapäeval korraldatu iga-aastasel konverentsil kinnitas internetigigant Yahoo! analüütikutele, et ettevõte nõuab kompensatsiooni seoses Alibaba väärtusliku internetimaksete üksuse Alipay ümberkantimisele Alibaba tegevjuhi poolt.

„Oleme oma läbirääkimistes Alibabaga märkimisväärselt edasi liikunud,” teatas tänasel konverentsil Yahoo tegevjuht Carol Bartz, „ma saan kinnitada, et Yahoole kompenseeritakse kahju,  mis tuli seoses Alipay ümberkorraldamisega, kuid ma ei saa sellele lubada mingit kindlat tähtpäeva.”

Yahoo, kellele kuulub 43 protsenti Hiina internetiettevõttest Alibaba, teatas selle kuu alguses, et Alibaba tegevjuht on Jack Ma kantis ettevõttes välja väärtusliku internetimaksete üksuse Alipay. Yahoo sõnul said nad tehingust teada kuid hiljem.

Yahoo aktsia vastas uudisele kolmapäevasel kauplemissessioonil 0,46 protsenti 16,22 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. May 2011, 21:20
Otsi:

Ava täpsem otsing