Alyona Stadnik • 2. juuni 2011 kell 8:42

Water Ser Groupi juht püüab päästa ettevõtteid

Water Ser Groupi OÜ juhatuse liikme Andres Pürgi sõnul seonduvad tema plaanid sellega, et võimalikult paljud  Water Ser Groupi kuuluvaid ettevõtteid suudaks oma tegevust jätkata. 

Emaettevõtte ootab hetkel kava edasiste plaanide kohta. Water Ser Groupi kuuluvad AS Water Ser ja AS Water Ser Lõuna Eesti ettevõtetel on kohtu poolt määratud ajutised pankrotihaldurid. Water Ser Group OÜ juhatuse liige  Andres Pürgi sõnul ei ole tal viimasel nädalal meedias avaldatule ettevõtte kohta midagi uut lisada.

”Minu enda plaanid seonduvad täna eelkõige sellega, et võimalikult palju tänaseid OÜ  Water Ser Groupi kuuluvaid ettevõtteid suudaks oma tegevust jätkata,” lausus Pürg. Ta täpsustas, et Water Ser Groupil(WSG) on pooleliolevate projektide maht üle 10 miljoni euro.  ”Juhul, kui mõne WSG ettevõtte pankrot peaks välja kuulutatama ja juhul, kui lepingu osapooleks töövõtja poolt pole rohkem ettevõtteid, siis neid töid ei ole võimalik lõpetada,” lausus ta.

Emaettevõtte Water Ser Holdingu  ja VWF Holdingu OÜ juhatuse liige Janno Kellmärkis, et tema ei ole enam Water Ser Groupi nõukogu liige  ning tema roll on olnud olla nõukogu liige grupi tasemel. "Kui me räägime äriüksustest, siis ma ei oma piisavat informatsiooni, et nendest rääkida. Water Ser Groupi ainuke juhatuse liige on Andres Pürg ning kõik äriüksused on tema vastustusvaldkonnas või on ta seal ise juhatuse liige. Seega, tema on kõige otsesem ja konkreetsem isik, kellega võiks sellel teemal rääkida," sõnas Kell. Ta märkis, et selle kava, mis Water Serist edasi saab, peab töötama välja juhatus, sest see on nende pädevuses. „Ma eeldan seda, et juhatus toob selle kava välja,“ lausus Kell.

Lisaks AS Water Serile ja Water Ser Lääne-Eesti esitas 20. aprillil Water Ser Groupi tütarettevõte AS Water Ser Lõuna-Eesti Tartu maakohtule pankrotiavalduse.

Tänase seisuga ulatub Water Ser ASi maksuvõlg 17 713 euroni, Water Ser Lõuna-Eesti AS 18 985 ja emaettevõtte Water Ser Groupi maksuvõlg 82 576 euroni, millele lisandub intress 3043 eurot.

 

 

 

Hetkel kuum