Olympicul väga hea käibekasv, aktsia +3,7%

Raivo Sormunen 14. oktoober 2011, 13:16

Kasiinooperaator Olympic EG on heade Baltimaade kolmanda kvartali müüginumbrite peale alustanud tänast päeva Tallinna börsil 3,7%se tõusuga ning jõudnud viimase viie nädala kõrgeimat taset tähistava 1,063 euroni.

Täna hommikul teatas Olympic EG, et teenis kolmandas kvartalis Balti riikidest kokku hasartmängutulu 19,4 mln eurot, mida on 20,5% enam kui aasta eest.
Arvestades, et kasiinofirma esimese poolaasta hasartmängutulu kasvas Baltimaades 9%, on olnud viimase kvartali käibekasvu kiirus muljetavaldav.

Eriti peaks Olympicu investorid rahul olema Läti turu 31%se tulukasvauga, kuna Eesti ja Poola kõrval on tegemist ühe Olympicu põhituruga ning 2011. aasta esimesel poolel õnnestus kasiinofirmal teenida lõunanaabrite juurest kõige paremaid marginaale.

Arvestamata Rumeenia turult lahkumisega seotud erakorralist kahjumit, teenis Olympic käesoleva aasta esimeses pooles Läti turult tervelt 40% grupi ärikasumist.

Baltimaad moodustasid Olympicu 2010. poolaasta kogukäibest 62,8%. Kasiinofirma avaldab oma kolmanda kvartali vahearude 3. novembril. 2010. aasta kolmandas kvartalis teenis firma 28,9 miljoni eurose käibe juures 2,21 miljonit eurot puhaskasumit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. October 2011, 13:16
Otsi:

Ava täpsem otsing