• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olympicul väga hea käibekasv, aktsia +3,7%

  Kasiinooperaator Olympic EG on heade Baltimaade kolmanda kvartali müüginumbrite peale alustanud tänast päeva Tallinna börsil 3,7%se tõusuga ning jõudnud viimase viie nädala kõrgeimat taset tähistava 1,063 euroni.

  Täna hommikul teatas Olympic EG, et teenis kolmandas kvartalis Balti riikidest kokku hasartmängutulu 19,4 mln eurot, mida on 20,5% enam kui aasta eest.Arvestades, et kasiinofirma esimese poolaasta hasartmängutulu kasvas Baltimaades 9%, on olnud viimase kvartali käibekasvu kiirus muljetavaldav.
  Eriti peaks Olympicu investorid rahul olema Läti turu 31%se tulukasvauga, kuna Eesti ja Poola kõrval on tegemist ühe Olympicu põhituruga ning 2011. aasta esimesel poolel õnnestus kasiinofirmal teenida lõunanaabrite juurest kõige paremaid marginaale.
  Arvestamata Rumeenia turult lahkumisega seotud erakorralist kahjumit, teenis Olympic käesoleva aasta esimeses pooles Läti turult tervelt 40% grupi ärikasumist.
  Baltimaad moodustasid Olympicu 2010. poolaasta kogukäibest 62,8%. Kasiinofirma avaldab oma kolmanda kvartali vahearude 3. novembril. 2010. aasta kolmandas kvartalis teenis firma 28,9 miljoni eurose käibe juures 2,21 miljonit eurot puhaskasumit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.