• Jaga lugu:

  Tallinna Vee uueks nõukogu liikmeks saab Murphy

  Tallinna Vee aktsionär United Utilities otsustas kutsuda ettevõtte nõukogust tagasi nõukogu liikme Philip Aspini ning nimetada uueks nõukogu liikmeks Brendan Francis Murphy, teatas ettevõte börsile.

  United Utilities’i poolt määratud Philip Aspin kutsuti nõukogust tagasi 26. oktoobril 2011.a ning Brendan Francis Murphy määrati United Utilities poolt nõukogu liikmeks alates 27. oktoobrist 2011.a.
  Brendan Francis Murphy on United Utilities Group’i rahandusosakonna juht, vastutades kogu grupi rahandustegevuse kõikide aspektide eest.
  Tallinna Vesi põhikirja kohaselt on United Utilities (Tallinn) BV-l kui AS Tallinna Vesi suuraktsionäril (35,3% aktsiatest) õigus määrata kaks AS-i Tallinna Vesi nõukogu liiget ja Tallinna linnal kui teisel suuraktsionäril (34,7%) on õigus samuti määrata kaks nõukogu liiget. United Utilities (Tallinn) BV-l on ka õigus esitada kaks valitavat nõukogu liikme kandidaati ning Tallinna linnal on õigus esitada üks valitav nõukogu liikme kandidaat AS-i Tallinna Vesi aktsionäride üldkoosolekule, mis valib lisaks ka kaks sõltumatut nõukogu liiget.
  Alates 27. oktoobrist 2011.a on AS-i Tallinna Vesi nõukogu liikmeteks Robert John Gallienne, Leslie Anthony Bell (United Utilities), Simon Gardiner (United Utilities), Brendan Francis Murphy (United Utilities), Rein Ratas (Tallinna linn), Toivo Tootsen (Tallinna linn), Mart Mägi (sõltumatu) ja Valdur Laid (sõltumatu).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.