• Jaga lugu:

  Seat loobub Audi A4 kopeerimisest

  Seat teatas, et oma järgmise põlvkonna Exeo juures loobutakse Audi A4 kopeerimisest ning uus Exeo saab uue kere ning VW-Audi kontserni moodsaima tehnika, kirjutab Whatcar.

  Uue Exeo aluseks on sügisel Frankfurdi autonäitusel esitletud kontseptsioonimudel IBL, mille disaini järgi hakkavad tulevikus joonduma kõik Seati mudelid. Auto ehitatakse VW grupi moodulplatvormile MQB, ta saab kaks uut põikiasetusega jõuallikat, seitsmeastmelise DSG-käigukasti (mida eelmisel Exeol ei olnud) ning isegi valmisoleku paigaldada autole hübriidjõuallikas.
  Exeo esimest ehk praegust mudeliseeriat esitleti kolm ja pool aastat tagasi Genfis ning ta baseerub eelmise põlvkonna Audi A4-l . Audi vanade koosteliinide Hispaaniasse viimisega lootis VW pikendada toote eluiga ning aidata samal ajal kaasa Seati kvaliteedile, kuid paraku ei võtnud turg seda "mutanti" sugugi nii hästi hästi omaks, kui loodeti.
  Millal uus Exeo turule jõuab, pole Seat veel täpselt öelnud, kuid see võib juhtuda juba tuleval kevadel Genfi autonäitusel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.