Helery Liivik • 3. juuli 2012 kell 12:03

Erki Nool: olümpiaülekannete kolimine on positiivne

Sotši talve- ja Rio de Janeiro suveolümpial jagab TV3 ülekandeõigusi ERRiga.

2000. aastal Sydney’s olümpiavõitjaks tulnud Erki Nool arvab, et selline otsus on positiivne, sest nüüd peavad telefirmad võitlema selle eest, kellel on paremad kommentaatorid ja kvaliteetsemad ülekanded. ,,Usun, et vaatajad sellest küll eriti ei kaota. Emotsionaalselt on öeldud, et televaataja peab nüüd hakkama telerinuppe klõpsima, aga ma arvan, et 99% nendest teeb seda niikuinii. See on kõige väiksem takistus,’’ ütles Nool. ,,Telekanalitele toob see kindlasti kaasa natuke ebamugavust. Nad peavad rohkem ja professionaalsemalt ette valmistama kui praegu.’’

Kuigi Erki Nool arvab, et muutus on positiivne, tuli uudis talle siiski üllatusena. ,,Tiitlivõistlused toovad päris stabiilse vaatajaskonna. Mind üllatas, et ETV lasi selle võimaluse käest.’’

Hetkel kuum