Erik Prozes • 21. september 2012 kell 11:01

FOTOREPLIIK: nõunike ärevad hetked

Teisipäeva hommik riigikogus. Kõnetoolis on Arengufondi värske juht Tõnis Arro. Saali kohal paikneval hämaral rõdul jälgivad teda 2 ärevat silmapaari.

Arengufondi eelmisele juhile Ott Pärnale heideti ette priiskamist ja reaalsest ettevõtlusest kaugele jäämist. Kevadel ametisse astunud Tõnis Arro on asunud seda kuvandit agaralt muutma. Nii räägibki Arro rahvaesindajatele oma esimestest töövõitudest ja kirjeldab tulevikuplaane.

Üks teda hämaralt rõdult jälgiv ärev silmapaar kuulub Arro värskele nõunikule Martin Aadamsoole. Mõlemat seob ammune ühine huvi filminduse vastu – nad on aastaid juhtinud Eesti Filmi Sihtasutust. Nüüd peab Aadamsoo oma ülemuse Arro meeskonnas "Eesti inimeste ettevõtlikkust suurendama".

Teine silmapaar kuulub Aadamsooga sosistavale KPMSi suhtekorraldajale Henri Käsperile, kellel on pikaaegne kuvandi parandamise kogemus. Arro koostöö KPMSiga ulatub vähemalt 11 aasta taha, mil Arro korraldas Isamaaliidu presidendikandidaadi Peeter Tulviste kampaaniat. 

Et rahvasaadikute küsimused ettekande lõpetanud Arengufondi juhile on valdavalt heasoovlikud, võib Arro koos oma lähemate nõuandjatega kergendatult hingata. Esimene aruandlus on seljatatud, neli ootavad ees.

 

Arengufondi juhi Tõnis Arro ettekannet kuulavad riigikogu rõdul Arro nõunik Martin Aadamsoo ja KPMSi suhtekorraldaja Henri Käsper.  Foto: Erik Prozes
Hetkel kuum