• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aku Sorainen: vajan vaid parimaid töötajaid

  Vandeadvokaat, advokaadibüroo omanik Aku Sorainen ütles Äriplaanil 2013, et järgmisel aastal võtavad nad tööle ainult erakordselt võimekaid inimesi.

  ”Võtame tööle ainult kõige võimekamaid inimesi ja hoiame neid hästi,” ütles Sorainen.
  Tema sõnul võib ettevõte keskpärastesse inimestesse aastaid ja aastaid investeerida, kuid inimene jääbki keskpäraseks. „Kõige tähtsam on mitte rahulduda keskpärasusega. Peavad olema ainult väga head inimesed ja ainult siis saab olla ka firma edukas,” ütles ta.
  Mida teha inimestega, kes saavad hakkama, kuid ei küündi kunagi tippu? See on tema sõnul küsimus, millega tuleb tegelda. ”Kui töötajatel pole oskusi või vajalikku suhtumist, siis peab ettevõte võtma initsiatiivi. Alati peab meeles pidama, et nii praegune kui ka endine töötaja on selle ettevõtte suursaadik,” ütles Sorainen.
  Sorainen on viimaste aastatega laienenud ja praegu töötab büroo nelja riigi kontoris 120 töötajat. „Kiire kasv oli väga kurnav, oli pidev puudus headest juristidest. Need, kes olid, olid läbipõlemise äärel,” ütles ta.
  Soraineni sõnul on järgmise aasta strateegias säilitada ettevõttes positiivne meeleolu ja veenduda, et nende organisatsioonis on õige suhtumisega inimesed.
  Motiveerime, süvendame distspliinitunnet ja tõstame kasumlikkust, tõhustame kliendisuhete juhtimist (CRM), rääkis ta.
  Just kliendiportfelli kujundamine on 2013. aastal Soraineni sõnul üks strateegia osa. Ta lisas, et nad on aastatega kaotanud palju väärtuslikke kliente just CRM tõttu, kuigi juuratöö kvaliteet on hea. Uuel aastal määravad nad kindlaks kliendid, keda tahavad hoida ja keskenduda CRMis just neile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.