• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kai Realo: näeme suuremat kasvu toitlustamises

  Statoil Fuel ja Retail Eesti juht Kai Realo märkis tänasel Äripäeva konverentsil Äriplaan, et nemad ka loomulikult ei taha, et kütusehind tõuseb, kuid see on paramatu. Samas lubas ta, et hot dogi hind peaks jääma samale tasemele.

  „Igaüks tahaks, et kütusehind langeks. Analüütikud ei ole hakkama saanud selle prognoosimisega, mida kütusehind järgmisel aastal teeb. Kui see tõus jätkub, avaldab see mõju eratarbimisele,“ kommenteeris Realo kütusehinna tõusu.
  Ta lisas, et toitlustamine on nende teine valdkond, mis on tunduvalt seksikam ja huvitavam ning seal näeb ta kasvu alles ees. „Me ei taha kütusehinda tõsta, aga rääkides hot dogi hinnast, on see püsinud puutumatuna ja me ei kavatse seda ka tõsta. Aga ei saa lubada, et toiduainete hinnad üldse ei tõuse,“ märkis Realo.  
  Autor: Ave Lepik, Alyona Stadnik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi prognoos pani USA aktsiaturud rallima
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.