• Jaga lugu:

  Keskerakond algatab Partsi umbusaldamise

  Keskerakonna fraktsioon otsustas täna pärast kohtumist majandusminister Juhan Partsiga algatada majandusministri umbusaldamine riigikogus.

  Täna kohtusid riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed Partsiga, saamaks selgitust võimalike riigile kahjulike tehingute läbi surumise ja tegevusetuse tõttu elektri hinna tõusu leevendamisel.
  Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson ütles, et Juhan Partsi selgitused ei olnud ammendavad ning Keskerakonna fraktsiooni liikmetel pole põhjust kahelda Riigikontrolli poolt välja toodud faktides.
  „Lisaks leiavad Keskerakonna fraktsiooni liikmed, et majandusminister pole näidanud üles soovi leevendada 2013. aasta alguses elektrituru avamisega kaasnevat hinnatõusu ning ministeeriumi poolne teavitustöö on olnud puudulik,“ märkis Simson.
  Majandusministri viivitamatut tagasiastumist on nõudnud ka sotside juht Sven Mikser. Keskerakonnal ja sotsidel on riigikogus kokku 40 kohta. Umbusaldusavalduse läbiminekuks on vaja 51 riigikogu liikme häält.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Spaade ja hotellide avanemine aitas Tallinna Veel rohkem müügitulu teenida Kasum kerkis kordades
Teises kvartalis kasvas Tallinna Vee müügitulu aastavõrdluses üle 7%, mille põhjustas leebematest koroonapiirangutest tingitud äriklientide suurem veetarbimine ning ehitusteenuste tulu suurenemine.
Teises kvartalis kasvas Tallinna Vee müügitulu aastavõrdluses üle 7%, mille põhjustas leebematest koroonapiirangutest tingitud äriklientide suurem veetarbimine ning ehitusteenuste tulu suurenemine.
Idufirma lõi kaupluse, mida esmapilgul näha ei ole. Ka Cleveron valmistub tulevikutrendiks
Tallinna on lühikese ajaga tekkinud toidupood, mida esmapilgul näha ei ole. Eesti esimese dark store'i kontseptsiooni maaletooja on idufirma FoodBit. Oma pimelaoga on turule tulemas ka Bolt, samuti lõpetas pilootprojekti hiljuti Cleveron.
Tallinna on lühikese ajaga tekkinud toidupood, mida esmapilgul näha ei ole. Eesti esimese dark store'i kontseptsiooni maaletooja on idufirma FoodBit. Oma pimelaoga on turule tulemas ka Bolt, samuti lõpetas pilootprojekti hiljuti Cleveron.
Kas osta või rentida?
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.