24. oktoober 2012 kell 8:55

Tiit Kolk: elektriturul toimuv teeb mööblitootjad murelikuks

Eesti mööblitööstus on ekspordile orienteeritud, mitmekesine ja konkurentsivõimeline, kinnitab mööblitootjate liidu juht ja AS Repo Vabrikud juhataja Tiit Kolk.

Kolgi sõnul on peaasi kvaliteetne toode, asjatundlik teenindus ja stabiilne kodune majanduskeskkond. "Pigem see viimane ja eriti elektriturul toimuv teeb mööblitootjad murelikuks," kommenteeris Kolk ja lisas: "Oma põhitegevusega aga saame hakkama."

"Meie traditsioonilistel sihtturgudel Läänes ja Skandinaavias on nõudlus langenud, kuid see pole esimene langus ega ka viimane. Ida pool pole langust märgata, Kesk-Aasias on lausa buum," ütles Kolk. "Küllap me kohaneme ja leiame väljapääsu. Ka Belluse otsus näitab kohanemist oludega."

Autor: Ave Lepik, Laura Mallene

Hetkel kuum