• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Toyota prognoosib rekordmüüki

  Territoriaalvaidluste tõttu Hiinas autode müügilangust nägev Toyota prognoosib selleks aastaks rekordmüüki, kuna nõudlus on olnud tugev ülejäänud Aasia piirkondades ja USAs.

  Toyota Motori asepresident Yukitoshi Funo ütles täna, et eesmärk müüa 9,76 miljoni sõidukit sel aastal saab Hiina probleemide tõttu olema keeruline, kuid kasv teistes piirkondades korvab müügilangust ning autotootja võib ületada 2007. aastal saavutatud rekordi, kui müüs 9,37 miljonit sõidukit.
  „Toyota tegevus on tasakaalus,” ütles Funo, vahendas Associated Press. „Ettevõte on hajutanud riske mitmetel turgudel.”
  Selle aasta üheksa kuuga on Toyota üle maailma müünud 7,4 miljonit sõidukit, mis on 450 000 rohkem, kui lähikonkurendil General Motorsil. Võrreldes eelmise aastaga tõusis Toyota müük 28 protsenti, GMil seevastu 2,5 protsenti.
  Hiina moodustab Toyota globaalsest müügist olulised 10 protsenti, kuid autotootjal läheb ülejäänud Aasia piirkondades hästi. Toyota sõnul müüvad nad sel aastal Indoneesias 320 000 sõidukit ja Tais 400 000 sõidukit.
  „Vaatamata Hiinale saab see aasta meile olema rekordiline,” ütles Funo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.