• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Deere'i kasum teist kvartalit järjest oodatust madalam

  Põllumajandustehnika tootja Deere & Co. teatel vähenes müük 2% väljaspool USA-d ja Kanadat, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

  Deere'i sõnul tõusis neljandas fiskaalkvartalis kasum 1,75 dollarini aktsia kohta, aasta varem oli see 1,62 dollarit aktsia kohta. Bloombergi poolt koostatud 18 prognoosi keskmine oli 1,88 dollarit.
  Deere teatas, et 2013. aastal Euroopas jääb põllumajandustehnikatööstuse müük samale tasemele või 5% madalamaks, kuid Aasias peaks toimuma väikesed muutused tänu "pehmematele" majanduslikele tingimustele Indias ja Hiinas.
  Finantsteenustefirma William Blair & Co. analüütiku Larry De Maria sõnul valmistavad tänased numbrid pärast USA põllumajanduse paranemist viimase kolme kuu jooksul investoritele pettumust.
  Ettevõtte hinnangul suureneb firma ülemaailmne põllumajandustehnika müük 2013. aastal 4%, mis tuleneb suhteliselt kõrgetest tarbekaupade hindadest ja parematest talude sissetulekutest.
  New Yorgi väärtpaberibörsil kohaliku aja järgi kell 12:15 (Eestis kell 19:15) oli Deere'i aktsia hind kukkunud 4,6%, 82,23 dollarini. Tegemist on viimase kolme kuu kauplemispäeva madalaima tasemega. Käesoleval aastal on ettevõtte aktsia hind tõusnud 6,4%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.