• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Taliga lepitajaks?

  Äripäev sai vihje, et ametiühingujuhi kohalt lahkuval Harri Taligal on kokkulepe tööandjate keskliiduga, et temast saab uus riiklik lepitaja. Keskliidu volikogu liikmed eitavad seda ning eelistavad uue riikliku lepitajana Aimar Altosaart. Harri Taliga aga ei ütleks sellisest pakkumisest ära.

  “Mina ei tea seda, kust teie andmed pärit on ja kas nad vastavad tõele. Seda ei saa enne öelda, kui on toimunud mingisugused ametlikud autelud sellel teemal, neid ei ole olnud,” ütles Taliga. Ta lisas, et on ennegi öelnud, et ta tahab leida rakendust oma senistele kogemustele ja teadmistele. “Kui see teemaks osutub, siis kaalun seda väga tõsiselt,” tõdes Taliga.
  Tööandjate Keskliidu volikogu liikmed eitavad kokkulepet.
  “Ei ole kuulnud. Ma ei saaks praegu rohkem kommenteerida, meil on järgmisel nädalal volikogu koosolek,” lausus EMT juhatuse esimees Valdo Kalm.
  Küsimusele, kas Taligast võiks saada uus riiklik lepitaja, vastas Overalli nõukogu esimees Andres Haamer, et see sõltub enamuse otsusest ja tal on seda raske öelda.
  nb Rõiva- ja tekstiililiidu juht, tööandjate keskliidu aseesimees Meelis Virkebau kinnitas, et järgmise nädala volikogu koosoleku päevakava ei ole veel saadetud. Virkebau arvates oleks Altosaar õigem variant. “Mulle meeldiks kõige rohkem lepitaja, kes poleks väga sügavalt seotud ei tööandjatega ega ametiühingutega,” ütles ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.