Marta Jaakson • 11. detsember 2012 kell 8:21

Rääsk suurendas osalust Rakvere Põhjakeskuses

Majutus- ja kinnisvaraäris tegev Toonart Rääsk ostis 18% ettevõttest, millele kuulub Lääne-Viru kalleimaid kinnisvaraobjekte – Rakvere Põhjakeskus.

Miks panustas suurärimees Toonart Rääsk Rakvere Põhjakeskusesse? Rääsk vastas, et on Rakvere Põhjakeskuse projektis osalenud juba 2007. aastast ning osaluse soetamine oli lihtsalt loogiline jätk. „Rakvere Põhjakeskus on selgelt leidnud turul oma koha ning kujunenud nelja aasta jooksul kogu Virumaa  populaarseimaks ostu- ja vabajakeskuseks. Põhjakeskuses on tugevad ankurüürnikud, lai valik rahvusvahelisi kaubamärke ning klientidele atraktiivne ostukeskkond,“ selgitas Rääsk, kes kinnitas, et kui hind on sobiv, on ta valmis kõike ostma ja ka müüma.

Balti Teenused  teine omanik on Peterburi Arendus OÜ, kelle omanikuks äriregistris märgitud vandeadvokaat Eerik Entsik.

Rääsk investeerib Tallinna börsil läbi professionaalsete investeerimisnõustajateIse ei jõua Rääsk Tallinna börsil toimuvaga täpselt kursis olla ning usaldab pigem professionaalseid investeerimisnõustajaid ning osaleb nende loodud fondides.

Toonart Rääsk on hetkel tegev erinevates projektides -- tootmisest roheenergiani, kuid tegevuse peamine suund on hetkel majutus ja kinnisvara.

Äripäev küsib Eesti esirikastelt nende aktsialiikumiste kohta.

Hetkel kuum