Kaisa Gabral • 29. aprill 2013 kell 15:34

Arengufond müüb 57 330 euro eest mööblit

Eesti Arengufond müüb kirjalikul enampakkumisel Tornimäe 5 V korrusel asuval büroopinnal asuva mööbli tervikvarana maha. Enampakkumise alghinnaks on 57 330 eurot.

Müüdav tervikvara sisaldab muuhulgas töölaudu, kappe, riiuleid, koosolekuruumide mööblit ning köögimööblit.

Arengufond on saanud oma liigkallite kontoriruumide eest vastu päid ja jalgu. Eelmine fondi juht Ott Pärna remontis turuhinnast kõrgema hinnaga Arengufondi ruumid Tornimäel, samuti sõlmis kalli rendilepingu. Uus juht Tõnis Arro soovis kallitest ruumidest välja kolida, kuid siis selgus, et ettevõtet seovad pinnalt võimaliku varem lahkumisega seoses karmid sanktsioonid ning möödunud aastal teatas Arro, et kolimine saab kõne alla tulla alles aasta pärast. Ehk siis käesoleval aastal.

 Arengufondi juht Tõnis Arro lubas Äripäevale teemat kommenteerida teisipäeval.

 

Hetkel kuum