• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  LHV Group teenis 1,2 miljonit eurot kasumit

  2013. aasta kolmandas kvartalis teenis LHV Group 1,2 miljonit eurot puhaskasumit, millest pank teenis 0,4 miljonit eurot, varahaldus 0,5 miljonit eurot ja teised tütarettevõtted 0,3 miljonit eurot.

  Üheksa kuuga teenis LHV Group puhastulu 16,8 miljonit eurot, mis oli 74% suurem kui eelmise aasta samal perioodil. Ettevõtte kulud olid 11,3 miljonit eurot ehk 12% suuremad kui eelmise aasta samal perioodil ja laenuprovisjonid 1,9 miljonit eurot. Puhastulust moodustasid 7,6 miljonit eurot intressitulu, 6,7 miljonit eurot teenustasutulu ja 2,6 miljonit eurot finantstulu. LHV Group-i üheksa kuu puhaskasumiks kujunes 3,6 miljonit eurot, millest pank teenis 2,2 miljonit eurot, varahaldus 1,1 miljonit eurot ja teised tütarettevõtted 0,3 miljonit eurot.
  „Kolmandas kvartalis jätkus panga laenuportfelli kiire kasv, mis loob head eeldused intressitulude ja kasumlikkuse kiiremaks kasvuks edaspidi,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Kõige kiiremini kasvasid ärilaenude ja liisingu portfellid.“
  Septembri lõpu seisuga oli LHV Group-i bilansimaht 337 miljonit eurot. Panga hoiuste maht oli kvartali lõpuks 288 miljonit eurot ja laenude maht 187 miljonit eurot. Panga klientide poolt hallatavad varad kasvasid kolmanda kvartali lõpuks 276 miljoni euroni ja varahalduse poolt hallatavad varad 355 miljoni euroni.
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.