Elron selgitab täna rongiliikluse segadust

Indrek Kald 06. jaanuar 2014, 09:04

Suurte segaduste saatel 1. jaanuarist Eesti reisirongiliiklust korraldava riigiettevõte AS Eesti Liinirongid juhid selgitavad täna toimunut.

"Kuna reisirongiliikluse ümberkorraldamisel on esinenud mitmeid tõrkeid, soovime teile anda ülevaate uute rongide esimestest päevadest ning selgitada, millised lahendused soovime tõrgetele leida," teatas kaubamärki Elron kasutav ettevõte.

Elroni probleemide nimekiri on pikk: veebileht ei avanenud, vedurijuhil polnud väljumise kohta infot ja rong ei sõitnud, jaamas olid tühjad tablood, alati polnud kohal piletimüüjaid, rong väljus lubatust erinevast jaamast jms.

Elroni Pääsküla depoos toiimuval pressibriifingul annab ettevõtte juht Andrus Ossip ülevaate uute rongide ja süsteemide käivitamisest. Pressiüritusel osalevad veel juhatuse liige Riho Seppar ja nõukogu esimees Toivo Promm.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. January 2014, 09:04
Otsi:

Ava täpsem otsing