Noored pärnakad sõidavad Iisraeli õpilasfirmade laadale

14. märts 2014, 09:20

Pärnu Koidula Gümnaasiumi õpilasfirma Videmere Advertising, kes tegeleb nutiseadeldiste, kõrvaklappide ja telefoniümbriste müügiga, sõidab aprilli algul Iisraeli Junior Achievement Youth Enterprises Europe korraldatava õpilasfirmade laadale suurte ootustega.

Videmere pakub võimalust müüa kasutatud nutiseadeldisi lihtsalt ning mugavalt. Enda nutiseadeldisest tuleb Videmere meeskonnale teada anda – saata pildid ja kirjeldus toote seisukorra kohta ning lähima 24 tunniga saab nutiseadeldis veebileheküljele videmere.eu üles riputatud. Vajadusel tehakse nutiseadeldisele ka vastavad parandustööd.

Videmere meeskonda kuuluvad Pärnu Koidula Gümnaasiumi õpilased Taavi Altpuu ja Risto Pärnapuu, kes õpivad reaalklassis, Lisaks tegutseb õpilasfirmas veel Kristo Köster, Pärnu Kutsehariduskeskuse IT-õpilane.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. March 2014, 09:20
Otsi:

Ava täpsem otsing