Luhanski lennujaama rünnati

Alyona Stadnik 10. juuni 2014, 10:26

Ida-Ukrainas Luhanskis asuvas lennujaamas puhkes ööl vastu tänast lahing, kui Kremli-meelsed separatistid tulid kaheksa veoautoga lennuväljale ning seda vallutada üritasid, kirjutas ATO spiiker Vladislav Seleznev oma Facebooki lehel.

"Luhanskis relvastatud mehed avasid tule lennuväljal. Kohale tuli kaheksa veoautot raskekuulipildujatega, relvastatud mehed hakkasid Ukraina vägesid tulistama. Ukraina julgeolekujõudude seal ei ole," vahendab Seleznevi uudisteagentuur Unian.

Ukraina erusõjaväelane Dmitri Tymchuk teatas oma Facebooki lehel, et miinipildujatega separistid ründasid öösel ka Donetski oblastis Kramatorski lennujaama. Teadeolevatel andmetel on surma saanud 40 inimest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    11. June 2014, 14:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing