24 tunniga tapeti üle 150 mässulise

Alyona Stadnik 13. juuni 2014, 14:10

Viimase ööpäeva jooksul on Ukraina kaitsejõudude terrorismivastases operatsioonis hukkunud üle 150 mässulise, vahendab liga.net.

Vastavalt allika kinnitusele toimusid Ukraina sõdurite ja vene-meelsete mässajate kokkupõrked Venemaa piirialadel, Ida-Ukrainas Snežnoje linna lähedal ning teisteski linnades. "Operatsioon jätkub. Vallutatud territooriumi vabastamine läheb plaanipäraselt. Sõdurite moraalne tase on kõrgel," lausus identifitseerimata allikas.

Varasemalt on Ukraina kaitseministeerium teatanud, et viimasel ööpäeval on Ida-Ukrainas hävitanud kaitsevägi 12 sõidukit ja rohkem kui 40 mässulist, kes vedasid suurtes kogustes Venemaalt pärit relvi ja laskemoona.

Ka täna on terrorismivastases operatsioonis vahistatud rohkem kui 30 mässulist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. June 2014, 09:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing