Maailma suurima vahemaakleri käive languses

Mait Kraun 16. juuli 2014, 13:36

Maailma suurim vahemaakler (maaklerifirma, kes osutab maakleritele teenuseid) ICAP teatas täna, et nende käive langes sel kvartalil kokku 14 protsenti. Seda peamiselt keerulistele turutingimustele, mis mõjutavad ka turul kauplemist.

Ettevõte tegeleb müüjate ja ostjate kokkuviimisega valuuta- ,aktsia- ja võlakirjaturul.

ICAPi kauplemisplatvormil BrokerTec ja valuutade platvormil EBS currency kukkus kauplemine 10 protsenti ning kauplemise maht oli kokku 707 miljardit dollarit.

Vahemaaklerite jaoks on viimased aastat olnud rasked. Peamiselt valuutade, võlakirjade ja teiste kaubeldavate instrumentide kauplemismaht on regulatsioonide tõttu langenud ning investorid teevad järjest vähem riskantseid tehinguid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. July 2014, 13:36
Otsi:

Ava täpsem otsing