• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Miljonid ameeriklased tarbivad enne tööle ilmumist kanepit

  Äsjailmunud raportist selgub, et iga kümnes ameeriklane ilmub tööle kanepi mõju all. Mashable.com viis koos SurveyMonkey’ga läbi küsitluse, millest selgus, et 9,7 protsenti ameeriklastest tõmbab ennast enne tööle ilmumist pilve.

  Uuring võttis arvesse erakasutuses kanepi ja retseptiravimite harjumusi 534 ameeriklase puhul. Muide, 81 protsenti inimestest teatas avameelselt, et kanep on hangitud ebaseaduslikult, vahendab CNBC.
  Kanep ja töökoht on viimasel ajal üsna populaarne kooslus. Ettevõtja ja riskikapitalist Peter Thiel kritiseeris kolmapäeval CNBC-le antud intervjuus Twitterit ning naljatas sealsete harjumuste üle. Ta ütles ettevõtte kohta, et „Twitter on kohutavalt halvasti juhitud ettevõte – arvatavasti käib seal kõva suitsetamine."
  Vastavalt eraldi kogutud tööandjate andmetest selgub, et umbes 10 protsenti töötajatest on ilmunud 2013. aastal reguleeritud mõnuainete mõju all tööle, sellest 5,1 protsenti just kanepi mõju all.
  USAs läheb kanepimüügiga hästi – mitmed kanepit tootvad ettevõtted on näinud oma aktsiahinda mitmekordistumas. Kanepi kasutamine on seaduslikuks tehtud nii Colorados kui ka Washingtoni osariigis. Kanepit saab samuti osta raviotstarbel 23 osariigis ja Washington D.C linnas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.