Ligi ei pidanud Jordaaniasse sõitu praktiliseks

01. oktoober 2014, 16:01
Jürgen Ligi ei pea tseremoniaalset allkirjastamist praktiliseks
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141001/NEWS/141009958/AR/0/AR-141009958.jpg

Rahandusminister Jürgen Ligi ei pidanud Eesti Energia lepingute allkirjastamisele minekut tseremoniaalsel eesmärgil praktiliseks.

„Lepingud on firmadevahelised ja tseremoniaalsel eesmärgil kohale sõitu ei pidanud ma praktiliseks,“ teatas Ligi. Ta lisas, et tema sekkumine oli vajalik siis, kui lepinguni jõudmise protsess umbseisu jõudis. Veebruaris kohtus Ligi Jordaania peaministri, rahandus- ja energeetika ministriga.

Küsimusele, kuidas hindab Ligi uut Eesti Energia juhti ja Sandor Liive mantlipärijat, vastas ta: „Hando Sutterit ma veel ei tunne. Mu ainus suunis nõukogule oli valida parim juht ja nõukogu leidis konsensuse, mis võiks seda headust mõõta.“

Täna allkirjastatakse Jordaanias Ammanis kokku viis lepingut. Jordaania valitsus on esindatud kõige kõrgemal tasemel eesotsas peaminister Abdullah Ensouri ja energia- ja maavarade ministri Mohammad Hamediga. Eesti valitsusel puudub esindaja, sest rahandusminister Jürgen Ligi kohale ei sõitnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. October 2014, 16:01

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing