• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SmartCap paigutab Hindriksi idusse 130 000 eurot

  Karoli Hindriksi idufirma Jobbatical.com sai riigilt 130 000 eurot.Foto: Postimees/Scanpix

  Eesti Arengufondi investeerimisettevõte SmartCap ja viie riigi äriinglid investeerivad Karoli Hindriksi loodud professionaalide tööportaali Jobbatical.com 260 000 eurot.

  SmartCap investeerib Jobbaticali 130 000 eurot. Kaasinvestorid on Eesti äriinglite ühenduse liige Joel Aasmäe, Soome äriinglite ühenduse FIBAN liikmed Joakim Karske ja Jan Boethius, Janis Rancins Lätist, Dmitri Rumjantsev Venemaalt ja Christopher Sier Suurbritanniast.Karoli Hindriksi loodud Jobbaticali roll on leida üles ettevõtjad ja organisatsioonid, kes endale lühiajaliselt abiväge vajavad, ja viia nad kokku professionaalidega, kes otsivad erialast tööd põnevate ettevõtmiste juures.
  "Maailmas on väga populaarne karjääripause võtta ja paljud tööandjad lubavad seda. Üle poole nendest inimestest veedaksid karjääripausi põneva projekti või ettevõtte juures maailma huvitavates paikades," selgitas Hindriks. “Londoni tippturundajat täiskohaga Tartusse tuua oleks väga keeruline ja kallis, kuid kolmekuuline projekt Tartus võiks talle olla seiklus ja võimalus välja astuda oma tavapärasest suurlinna mürast,” selgitas Hindriks Jobbaticali kasu Eesti ettevõtete jaoks.
  SmartCapi investeeringute halduri Stanislav Ivanovi hinnangul võib ettevõtmisest oodata mitmekülgset läbimurret, sh ka ühisloomelise innovatsiooni kandumist uutesse majandussektoritesse. Eesti äriinglite ühenduse EstBAN presidendi Ivar Siimari sõnul on see esmakordne viiest riigist pärit äriinglite koostöös tehtud investeering. 
  Jobbaticali omanik ja tegevjuht Hindriks on varem juhtinud seitsme rahvusvahelise telekanali käivitamist Baltikumis (sh Fox Life, Fox, National Geographic, MTV).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.