• Jaga lugu:

  Mida teha, et kaupluse kaalud hästi teeniks?

  Kaal.Foto: Postimees/Scanpix

  Kõige tihemini esinev probleem kauplustes kasutatavatel kaaludel on seotud kaalumise täpsusega, mis tähendab seda, et kui kaal ei ole korralikult loodis, hakkab kaal näitama väiksemat kogust, tekitades sellega kaupmehele igal kaalumisel väikese kahju.

  „Enamlevinud probleemid on seotud kaalumise täpsusega. Kui kaaludes ei ole kasutusel ValuMax tehnoloogia, siis mõjutab kaalu loodisolek tulemuse täpsust. Kui kaal ei ole loodis, näitab kaal alati väiksemat kogust ehk eksib kliendi kasuks,“ selgitas Nixor EE AS-i tegevjuht Imre Reinson ning lisas, et tavaliselt ei ole see probleem, mida kauplustes märgatakse või millega tegeletakse.
  Monilaite-Thomeko Machinery OÜ juhataja Margus Siimo tõi välja, et rohkem probleeme esineb kauplustes kasutatavatest kaaludest etiketikaalude ja kassakaaludega ning soovitas kaale hooldada kord kvartalis. „Sellisel juhul (kord kvartalis hooldades – toim.) tuleb varuosade vahetamist ette tunduvalt harvem kui hooldada kaale näiteks kord aastas.“
  Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee, kuidas käia kaupluses ümber kaaluga nii, et probleeme esineks võimalikult vähe ning millised tegevused kuuluvad kaalude hooldamise juurde. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.