• Jaga lugu:

  Minister: Venemaa ei plaani kapitali liikumist piirata

  Venemaa majandusminister Aleksei Uljukajev.Foto: Scanpix/Reuters

  Venemaa ei kaalu kapitali vabale liikumisele piirangute kehtestamist pärast seda, kui Venemaa keskpanga jõuline baasintressimäärade tõus ei suutnud rubla langust pidama saada.

  Nii kinnitas täna Venemaa majandusminister Aleksei Uljukajev.
  „Muidugi oleks intressimäärasid tulnud juba varem tõsta,“ ütles ta agentuuri Bloomberg vahendusel, lisades, et olukord majanduses on väga keeruline. Ent küsimusele, kas tänasel nõupidamisel peaminister Dmitri Medvedevi residentsis on kaalumisel piirangute kehtestamine kapitali liikumisele, vastas ta: „Ei, seda ei arutata.“
  Viimast on täna prognoosinud mitmed välisanalüütikud. Kui traditsioonilistest meetmetest – intressimäärade tõstmisest ja tugiostudest ei piisa, ei jää keskpangal palju muud üle.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.