Äripäev • 14. märts 2015 kell 8:53

Lang: Kallasele ihusid kirvest omad

Reformierakonna liikmed Kristen Michal (vasakul), Rein Lang (keskel) ja Hanno Pevkur   Foto: Andras Kralla

Protsess, mismoodi käis Reformierakonna ja IRL-i koalitsiooni laialisaatmine, oli väga ebameeldiv, ütles Reformierakonna liige ja endine minister Rein Lang täna Eesti Päevalehe laupäevalehes LP ilmunud intervjuus.

„Siim Kallas tuli erakonnale Brüsselist appi heas usus, harjunud teises kultuuris suhtlema, ja avastas ühtäkki, kuidas omad ihuvad kirvest. See oli tõesti jube. Muide, kohe kui Kallas taandus, lõppes ka meedia aktsioon välja ilmunud kompromiteerivate paberite kohta päevapealt, töö oli tehtud. Ja mis siis võideti? Sotside kallid poliitilised soovid said seaduseks, aga nad ei saanud valimistel isegi head tulemust,“ lausus Lang.

Loe pikemalt LPst

Hetkel kuum