Äripäev • 5. mai 2015 kell 13:45

Avalikustati Eesti 50 parimat restorani

Selgusid Eesti 50 parimat söögikohta aastal 2015  Foto: Andras Kralla

Täna kuulutati välja Eesti 50 parimat söögikohta aastal 2015, 14 nendest on parimate hulgas uustulnukatena.

Eesti parimate söögikohtade edetabel koostatakse kahes erinevas järgus. Igal kevadel avaldatav edetabeli valmib restoranide võtmetöötajate hääletuse tulemusel. Sügisel avaldatakse edetabel, mis sünnib Eesti ja naabermaade toidukriitikute hinnete põhjal.

Eesti 50 parimat söögikohta aastal 2015 on:Uued restoranid nimekirjas (tähestiku järjekorras)

D.O.M (Tallinn)Dominic (Tallinn)Enzo (Tallinn)Hermitage (Tallinn)Kaks Kokka (Tallinn)Kalamajaka kohvik (Pärnu)Konrad (Tallinn)Lime Lounge (Pärnu)Manna La Roosa (Tallinn)Pegasus (Tallinn)Piparmünt (Pärnu)Raimond (Pärnu)Rataskaevu (Tallinn)Umami (Tallinn)

Ka varasematel aastatel parimate hulka pääsenud restoranid (tähestiku järjekorras):Aed (Tallinn)Alexander (Muhu)Antonius (Tartu)Bocca (Tallinn)Cafe Lyon (Tallinn)Chedi (Tallinn)Cru (Tallinn)Fellin (Viljandi)GMP Pühajärve (Pühajärve)Gianni (Tallinn)Hapsal Dietrich (Haapsalu)Horisont (Tallinn)Kaheksa Jalga (Kõue mõis)Kolm sibulat (Tallinn)La Bottega (Tallinn)Leib Resto&Aed (Tallinn)MEKK (Tallinn)Meat Market (Tartu)Moon (Tallinn)Mr Jakob (Mäha küla, Otepää golfikeskus)NOA (Viimsi)Neh (Tallinn)OKO (Kaberneeme)Polpo (Tartu)Põhjaka (Mäeküla, Järvamaa)Retro (Kuressaare)Ribe (Tallinn)Ruhe (Neeme küla, Harjumaa)Salt (Tallinn)Tammuri (Mäha küla, Otepää)Tchaikovsky (Tallinn)Truffe (Tartu)Villa Mary (Viimsi)Wicca (Laulasmaa)Ö (Tallinn)Ööbiku gastronoomiatalu (Kuimetsa, Raplamaa)

Hetkel kuum