Piilmann pihib südameasju

Priit Piilmann  Foto: Raul Mee

VKG suuromanik Priit Piilmann tunnistab, et äriasju ja südameasju pole võimalik lahus hoida.

Priit Piilmann räägib, miks VKG juht Priit Rohumaa lahkus, ning arutleb, millal võiks VKG börsile tulla. Videost saab teada, mida arvab Piilmann neist ettevõtjatest, kes rahastavad erakondi varjatult. Samuti seda, mida arvab Piilmann Eesti ettevõtjatest ja poliitikutest ning kui rikkana ta ennast tunneb.

Priit Piilmann esineb Äriplaanil. Äripäeva esinduslikem konverents Äriplaan toimub 30. septembril ning sellel esinevad mitmed mõjukad ettevõtete omanikud, teiste seas Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma, Sangari omanik Jürti Kraft, Chemi-Pharmi omanik Ruth Oltjer, puidutööstur Margus Kohava, kinnisvaraettevõtja Jaanus Otsa, reklaamiettevõtja Reet Roos, multitalent Rein Kilk ning Cityconi osanik ja juht Marcel Kokkeel.

Äriplaanile registreeruda saab siin

Hetkel kuum