• Jaga lugu:

  Eston Kohver: aitüma teile!

  Eston Kohver Pihkva kohtumajas.Foto: Liis Treimann/Postimees/Scanpix

  Eston Kohver astus täna pärast pääsemist Tartus esimest korda avalikkuse ette ja tänas oma poolehoidjaid.

  Lüheldast kasvu Eston Kohver astus sisse, näost kaame, võrreldes kõrval istuva Hanno Pevkuri hea jumega. Näol rohkem kortse kui oleme harjunud nägema kõikidel temast ajakirjanduses ilmunud piltidel. Kuulsime esimest korda Eston Kohveri enda häält, ta tänas Eesti inimesi sulaselges eesti keeles.
  Pevkur: “Head ajakirjanikud, täna on hea päev. Nagu näete, Eston on kodus!"
  Kohver: "Mul on väga hea meel taas kodumaal olla, tahan tänada kõiki, kellele mu käekäik korda läks, kes mind toetasid. Eriti tänan neid, kes aitasid mu perel toime tulla ajal, kui mind ei olnud. Tahan tänada kõiki ametkondi, kes aitasid mind uuesti Eestisse, kes aitasid mul vanglas toime tulla. Aitüma kõigile!”
  Pevkur: “Tervita peret!”
  Ja pärast lühikest ülesastumist ajakirjanike ees astus Eston Kohver Tartu kapo kontorist välja, et minna koju pere juurde.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.