Mari Mets • 26. september 2015 kell 12:10

Eston Kohver: aitüma teile!

Eston Kohver Pihkva kohtumajas.  Foto: Liis Treimann/Postimees/Scanpix

Eston Kohver astus täna pärast pääsemist Tartus esimest korda avalikkuse ette ja tänas oma poolehoidjaid.

Lüheldast kasvu Eston Kohver astus sisse, näost kaame, võrreldes kõrval istuva Hanno Pevkuri hea jumega. Näol rohkem kortse kui oleme harjunud nägema kõikidel temast ajakirjanduses ilmunud piltidel. Kuulsime esimest korda Eston Kohveri enda häält, ta tänas Eesti inimesi sulaselges eesti keeles.

Pevkur: “Head ajakirjanikud, täna on hea päev. Nagu näete, Eston on kodus!"

Kohver: "Mul on väga hea meel taas kodumaal olla, tahan tänada kõiki, kellele mu käekäik korda läks, kes mind toetasid. Eriti tänan neid, kes aitasid mu perel toime tulla ajal, kui mind ei olnud. Tahan tänada kõiki ametkondi, kes aitasid mind uuesti Eestisse, kes aitasid mul vanglas toime tulla. Aitüma kõigile!”

Pevkur: “Tervita peret!”

Ja pärast lühikest ülesastumist ajakirjanike ees astus Eston Kohver Tartu kapo kontorist välja, et minna koju pere juurde.

Hetkel kuum