Äripäev • 29. jaanuar 2016 • 1 min
Jaga lugu:

Alexela Oili müügitulu kukkus

Alexela tegevjuht Ain Kuusik.  Foto: Andras Kralla

Möödunud aastal oli Alexela Oili käive 121 miljonit eurot, mis on võrreldes aasta varasemaga ligi 10 protsenti vähem, teatas ettevõte.

„Käibe langus tulenes eeskätt nafta maailmaturu hinna madalseisust, mistõttu olid kütusehinnad tanklates selle kümnendi soodsaimad,“ sõnas Alexela Oil juhatuse esimees Ain Kuusik. „Küll ei oska ma täna hinnata, kuidas käituvad tarbijad edaspidi – järgmisest nädalast jõustub Valitsuse aktsiisitõus ja näiteks mitmed transpordiettevõtted on viidanud, et hakkavad Lätis ja Leedus tankima sealset soodsamat diislikütust.“

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt