Vaata, kes sügisel Äriplaanile esinema tulevad

Äriplaan 2017 28. septembril Nordea Kontserdimajas.  Foto: Veiko Tõkman

Üle kolmesaja osaleja on juba registreerunud Eesti läbi aegade suurimale majanduskonverentsile Äriplaan 2017.

Vaata, keda on võimalik konverentsil kohata!

Päeva alustame EV majandus- ja taristuministri Kristen Michaliga, kes avab Eesti riigi äriplaani 2017. aastaks. Kohal on Ettevõtete TOP 100 võitnud Adcashi juht Thomas Padovani, Mootor Grupi omanik, transpordiettevõtja Hugo Osula ja aasta ärimees, Graanul Investi tegevjuht Raul Kirjanen. Eesti kaubanduskinnisvara finantsilisest käekäiku teab peensusteni Astri Grupi osanik Eve Kirs.

Laval on ka Äriplaani veteranid – investor ja suurettevõtja Jüri Mõis ning Eesti Panga president Ardo Hansson. Kaubandusturust annab ülevaate ABC Supermarketsi omanik Jüri Vips, IT-sektori lähitulevikku teeb sissevaate Nortali omanik Priit Alamäe ning regiooni suurima advokaadibüroo Sorainen plaane tutvustab selle asutaja ja juht Aku Sorainen.

Viljar Arakas on vaieldamatu ärikinnisvara ekspert, kes teab selle arendamisest ja majandamisest kõike. Kiiresti kasvava laevaehitaja SRC Groupi osanik ja juht Hannes Lilp annab oma nägemuse, kuidas plaanib karmis konkurentsis väljavõideldud positsiooni maailmamerel hoida.

Investeerimismaailma esindab Etalon Varahalduse osanik Mikk Talpsepp ning kohal on ka rahvusvahelise kogemusega ACE Logistics Groupi osanik Karli Lambot.

Miks tulla Äriplaanile? Eesti edukate ettevõtete omanikud räägivad enda mõtetest Äriplaani konverentsiga. Äriplaanile saab registreerida siin.

Äriplaan 2017 | esinejad Äriplaanist from Äripäev on Vimeo.

Autor: Marili Niidumaa, Äripäeva konverentsid

Hetkel kuum