Reform kogunes "Kallaste grilliks"

26. oktoober 2016, 12:00
Reformerakonna juhatus kogunes täna hommikupoolikult erakonna peakontorisse.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161026/NEWS/161029797/AR/0/siim-kallas.jpg

Reformerakonna juhatus kogunes täna hommikul erakonna peakontorisse arutama auesimees Siim Kallase tehtud kriitikat ja eriarvamusi erakonnas.

Reformierakonna kontori ukse ees trotsis karget sügist kamp ajakirjanikke ja kaameramehi – esindatud olid kõik suuremad meediakanalid. Reformierakonna kontori akendest paistis tuli ja ribikardinate vahelt oli näha, et erakonna esimees ja peaminister Taavi Rõivas oli juba kohal, koosolekuks valmistumas.

Vaikselt hakkas saabuma ka teisi juhatuse liikmeid. Ants Laaneots astus väravast sisse heatujuliselt ja teatas, et küll nad selle asja ära klaarivad. Eerik-Niiles Kross poseeris rõõmsalt erakonna sildi ees fotograafidele ning lausus, et mingit probleemi ei ole.

Urve Tiidus ja Yoko Alender saabusid kiirustades ja libistasid end kiirelt uksest sisse. Pisukese hilinemisega saabus viimasena auesimees Siim Kallas. Meedia silmas teda juba kaugelt ja haaras ta enda piiramisrõngasse. Kuid kogenud poliitikuna ta ajakirjanike küsimustele ei vastanud ning sisenes kontorisse.

Kuigi koosolekuruumi seinal ilutses suurelt slaid pealkirjaga "KOV tulubaasi muutmise ettepanekud", siis ilmselt ei kahtle keegi, et tegelikult oli juhatuse kogunemise teemaks erakonna sisekäärimine ja meedias väljaöeldud krõbedad süüdistused.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2016, 12:04

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing