• Jaga lugu:

  Trigoni Venemaa fond hiilgab tootlusega

  Trigon Capitali Vene fondi juht Jelena Rozenfeld.Foto: Andras Kralla

  Trigon Capitali Venemaa-suunaline fond on sel aastal näidanud tootlust, mis ületab kõikide arenenud riikide aktsiaturgude omi.

  Aasta algusest on Trigon Venemaa Top Picks Fond tõusnud 75%. Fond on edestanud oma võrdlusindeksi MSCI Russia TR, mis on sel aastal tõusnud ligi 57%.
  Fondi juht Jelena Rozenfeld ütles, et fondi aktsiate valik töötas väga hästi. „Oleme rahul, et suutsime investoritele lisaväärtust luua. Oleme kaks aastat järjest parimate hulgas, edestades konkurentide ja võrdlusindeksi tootlust aastatel 2015 ja 2016,“ sõnas ta.
  Uue Venemaa-sõbralikuma USA presidendi valimine, OPECi kokkulepe ja esimesed märgid Vene majanduse elavnemisest on Rozenfeldi sõnul pannud investoreid „Venemaa lugu“ üle vaatama, kuna selliseid positiivseid tegureid on raske ignoreerida. Suur raha sissevool Venemaa aktsiaturule on tekkinud just viimasel kahel kuul.
  „Hoolimata sellest, et Venemaa aktsiaturg on sel aastal näidanud väga head tootlust, usun endiselt, et Venemaa paranev makromajanduslik olukord koos nafta hindade stabiliseerumise, atraktiivsete hinnatasemete ning suure dividenditootlusega pakub väga head väärtust võrreldes teiste arenevate turgudega,“ ütles Rozenfeld.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.