15. märts 2017 kell 17:01

ERR sai uue juhi

Erik Roose  Foto: Raul Mee

Kolmapäeva õhtul kogunenud Eesti rahvusringhäälingu (ERR) nõukogu valis meediaorganisatsiooni uueks juhiks Erik Roose.

Nõukogu esimees Agu Uudelepp ütles ERR uudisteportaalile, et Roose puhul sai otsustavaks tema põhjalikult läbitöötatud visioon, pikk kogemus meediaorganisatsiooni juhtimisel ja suutlikkus luua inimestele häid töötingimusi koos hea õhkkonnaga.

"Temaga varem koos töötanud inimesed kinnitavad, et tegemist on suurepärase meeskonnamängijaga. See on omadus, mida ERR-i juht hädasti vajab," märkis Uudelepp.Lisaks jõudsid lõppvooru Marti Luik ja Allar Tankler. "Kogu see konkurss ja vahel lausa suureks paisunud avalik tähelepanu on andnud selguse, et uus juht tuleb meeskonda väärtustades looma ja arendama, mitte jõuga ümmargust pulka kandilisse auku toppima. Ja see ongi lõppude lõpuks kõige tähtsam – et ERR oleks Eesti usaldusväärseim ja professionaalseim meediaorganisatsioon, kus inimestel silm särab ja on tore töötada," selgitas Uudelepp ERRile.Uus esimees peaks astuma ametisse hiljemalt 1. juunil 2017. Tema ametiaeg kestab aastani 2022.

Hetkel kuum