Äripäev • 25. aprill 2017 kell 6:46

Elisa pani Starmani juhatusele sule sappa

Aivo Adamson ei juhi enam Starmani  Foto: Eiko Kink

Äriregistrisse eile jõudnud muudatuse järgi ei kuulu Starmani juhatusse enam senine esimees ja firma tegevdirektor Aivo Adamson ega ka teine juhatuse liige, finantsdirektori ametis olnud Piret Aava.

Uued juhatuse liikmed on Elisa Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen ning Andrus Hiiepuu, Merike Mumme, Toomas Polli, Jüri Teemant ja Kaija Teemägi, kes on kõik Elisa juhid, seega on toimunud juhtimise täielik ülevõmine, kirjutab Postimees.

Elisa juhi Sami Seppäneni sõnul lähtub juhtkond kahe ettevõtte ühinemisel sellest, et tahab leida kasvu sünergiast, mitte kokkuhoiust. "Seega näen, et inimeste arvu vähenemist kahe ettevõtte peale tuleb vägagi minimaalselt," ütles Seppänen Postimehele.

Ta märkis, et hetkest, kui Elisa saatsis mullu 13. detsembril välja esimese ühinemise uudise, on mõlemas ettevõttes värvatud töötajaid vaid äärmisel juhul, mistõttu on tekkinud vakants ja ühinedes saab esmalt pakkuda tühjaks jäänud ametikohti mõlema ettevõtte sees.

Loe rohkem Postimehest.

Hetkel kuum