• Jaga lugu:

  Elisa pani Starmani juhatusele sule sappa

  Aivo Adamson ei juhi enam StarmaniFoto: Eiko Kink

  Äriregistrisse eile jõudnud muudatuse järgi ei kuulu Starmani juhatusse enam senine esimees ja firma tegevdirektor Aivo Adamson ega ka teine juhatuse liige, finantsdirektori ametis olnud Piret Aava.

  Uued juhatuse liikmed on Elisa Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen ning Andrus Hiiepuu, Merike Mumme, Toomas Polli, Jüri Teemant ja Kaija Teemägi, kes on kõik Elisa juhid, seega on toimunud juhtimise täielik ülevõmine, kirjutab Postimees.
  Elisa juhi Sami Seppäneni sõnul lähtub juhtkond kahe ettevõtte ühinemisel sellest, et tahab leida kasvu sünergiast, mitte kokkuhoiust. "Seega näen, et inimeste arvu vähenemist kahe ettevõtte peale tuleb vägagi minimaalselt," ütles Seppänen Postimehele.
  Ta märkis, et hetkest, kui Elisa saatsis mullu 13. detsembril välja esimese ühinemise uudise, on mõlemas ettevõttes värvatud töötajaid vaid äärmisel juhul, mistõttu on tekkinud vakants ja ühinedes saab esmalt pakkuda tühjaks jäänud ametikohti mõlema ettevõtte sees.
  Loe rohkem Postimehest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Enefit Greeni aktsiaga kauplejad ummistasid internetipangad
Enefit Greeni aktsiatega kauplemine oli niivõrd aktiivne, et see tekitas probleeme nii LHV internetipangas kui Tallinna börsi kodulehel.
Enefit Greeni aktsiatega kauplemine oli niivõrd aktiivne, et see tekitas probleeme nii LHV internetipangas kui Tallinna börsi kodulehel.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Aasta auto finalistid: elektriautode paremik peab laetud lahingut, aga fossiilikad võivad üllatada
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.