• Jaga lugu:

  Šveitsi kaarditootja teenis Eestis ligi miljoni kasumit

  ID-kaart.

  Šveitsi kaarditootja suurendas Eestis käivet ning kasum ulatus 850 000 euroni.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kaartide tootmisega tegeleva TRÜB Baltic ASi müügitulu vähenes 2016. aastal 7,3 protsenti 5,91 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum kasvas 116 583 euro võrra 855 078 euroni (+16 protsenti).
  Eelmisel aastal töötas ettevõttes keskmiselt 15 inimest, eelneva aastaga võrreldes töötajate arv ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 7,3 protsenti 393 787 euroni. Keskmine brutotasu langes 6,8 protsenti 2013 euroni kuus. Juhatuse liikmetele maksti tasusid kokku 89 962 eurot.
  Trüb Baltic AS on spetsialiseerunud riiklike isikutunnistuste ja panga-, kliendi- ning läbipääsukaartide tootmisele ja personaliseerimisele. Ettevõte kirjutas tegevusaruandes, et on 2016. aasta tulemustega rahul.
  TRÜB Balticu emafirmaks on Šveitsi ettevõte Gemalto AG. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Võimude põimumise räpane pesu vajab puhtaks küürimist
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Euroopa aktsiaturud tõusevad kolmandat päeva järjest
Euroopa aktsiaturud tõusid kolmapäeval kolmandat päeva järjest. Nädala esimese kahe päevaga oli regiooni turgudel viimase aasta suurim tõus, millele aitas kaasa omikrontüvega seotud hirmude laabumine, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud tõusid kolmapäeval kolmandat päeva järjest. Nädala esimese kahe päevaga oli regiooni turgudel viimase aasta suurim tõus, millele aitas kaasa omikrontüvega seotud hirmude laabumine, vahendab Reuters.
Kuidas leida parimad firmakingitused?
Kas otsite oma firma sümboolikaga reklaamkingitusi ja meeneid? Kui jah, siis proovin teile selles artiklis anda parimaid ideid, milliseid samme astuda, et leida oma töötajatele, koostööpartneritele ja klientidele ideaalsed firmakingitused, mis jutustavad teie loo ja kannavad edasi teie väärtusi.
Kas otsite oma firma sümboolikaga reklaamkingitusi ja meeneid? Kui jah, siis proovin teile selles artiklis anda parimaid ideid, milliseid samme astuda, et leida oma töötajatele, koostööpartneritele ja klientidele ideaalsed firmakingitused, mis jutustavad teie loo ja kannavad edasi teie väärtusi.
Emöke Sogenbits: õige firmade kukkumine ootab meid veel ees
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".