Mait Kraun • 2. mai 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Šveitsi kaarditootja teenis Eestis ligi miljoni kasumit

ID-kaart.
ID-kaart.  

Šveitsi kaarditootja suurendas Eestis käivet ning kasum ulatus 850 000 euroni.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kaartide tootmisega tegeleva TRÜB Baltic ASi müügitulu vähenes 2016. aastal 7,3 protsenti 5,91 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum kasvas 116 583 euro võrra 855 078 euroni (+16 protsenti).

Eelmisel aastal töötas ettevõttes keskmiselt 15 inimest, eelneva aastaga võrreldes töötajate arv ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 7,3 protsenti 393 787 euroni. Keskmine brutotasu langes 6,8 protsenti 2013 euroni kuus. Juhatuse liikmetele maksti tasusid kokku 89 962 eurot.

Trüb Baltic AS on spetsialiseerunud riiklike isikutunnistuste ja panga-, kliendi- ning läbipääsukaartide tootmisele ja personaliseerimisele. Ettevõte kirjutas tegevusaruandes, et on 2016. aasta tulemustega rahul.

TRÜB Balticu emafirmaks on Šveitsi ettevõte Gemalto AG. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt