• Jaga lugu:

  IT-firma tõi omanikele ligi pool miljonit dividende

  Sülearvuti.Foto: EPA

  Internetifirma Zone Media kasvatas käivet ning teenis kopsaka kasumi, millest suur osa plaanitakse ka omanikele välja maksta.

  Vaata ka Infopangast:

  Zone Media OÜ

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et interneti infrastruktuuri ja tugiteenuste osutamisega tegeleva Zone Media OÜ müügitulu suurenes 2016. aastal 10,3 protsenti, 3,38 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum kasvas 96 387 euro võrra, 695 866 euroni (+16 protsenti).
  Ettevõttes töötas 2016. aastal keskmiselt 27 inimest. Võrreldes 2015. aastaga kasvas töötajate arv 3 võrra. Käive töötaja kohta langes 2 protsenti, 125 006 euroni. Keskmine brutotasu kukkus 8 protsenti, 2316 euroni kuus.
  „2016. aastal tegeles ettevõte peamiselt teenuste võimaluste  täiendamisega ning teenuskvaliteedi parandamisega,“ kirjutas firma tegevusaruandes. „2016. aastal oli esmane eesmärk turupositsiooni säilitamine Eesti virtuaalserveri teenuse (shared hosting) ning domeenide registreerimisteenuste valdkonnas. Finantsalaselt on 2017. aasta eesmärk kasvatada käivet 10 protsendi võrra.“
  Ettevõtte omanikeks on Martti Varik (ettevõtte Waffa OÜ kaudu; 20 protsenti), Silver Asu (Das Mega Invest OÜ kaudu, 20 protsenti), Ardi Jürgens (Andorian Ventures OÜ kaudu; 20 protsenti), Villu Veling (Vive Invest OÜ kaudu; 20 protsenti), Makai Invest (13 protsenti) ja Jaanus Putting (7 protsenti).
  Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud. Juhatus tegi otsuse maksta sellel aastal välja 450 000 eurot dividende, selgub aruandest.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.