• Jaga lugu:

  Gunvor Services teenis Eestis ligi miljoni eurose kasumi

  KalkulaatorFoto: Julia-Maria Linna

  Mereteenuseid pakkuv Šveitsi ettevõte Gunvor Services teenis Eestis ligi miljon eurot kasumit.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et mere-lastiveo organiseerimise ja laevade agenteerimisega tegeleva Gunvor Services ASi müügitulu tõusis 2016. aastal 2 protsenti, 17,58 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum langes 79 643 euro võrra, 906 475 euroni.
   

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  Keskmiselt töötas ettevõttes 187 inimest, võrreldes 2015. aastaga tõusis see näitaja 15 võrra. Käive töötaja kohta kukkus 6 protsenti, 93 986 euroni. Keskmine brutotasu langes 7 protsenti, 4277 euroni kuus.
  Gunvori agenditeenuse klientideks on kontserni ettevõtted, mis tegutsevad toornafta ja rafineeritud naftatoodete, metalli, gaasi ning elektriga seotud kaubanduse alal.
  Gunvor Services’i emafirma on Šveitsi ettevõte Gunvor Group. Eelmisel aastal võeti Eesti tütarfirmast 1,3 miljonit eurot dividende. Sama palju dividende maksti ka 2015. aastal.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.